Home » Commissies

Commissies

De leden van de jv houden zich allemaal bezig met één onderdeel van de jeugdvereniging. Hieronder staat kort uitgelegd wat de commissies allemaal doen.

Reiscommissie

Kerstcommissie

Commissie voor: strandwandeling &  eten tulpenroute

Websitecommissie

Corwin

Wilco

Aren & Henriette

Kees

Henk Knops

Marianne

Karina

Simon de G.

Carin

Job 

Jelle

 

Spelcommissie  

 Themacommissie

Zendingscommissie

Commissie voor actie reisje

Ellianne

Simon de Geus

Madeline

Jarno

Karina

Wilco

 

Wouter

Marjet

Erwin

 

 

Henk Knops

 

 

 

Reiscommissie: De reiscommissie plant alles voor het reisje, zoals: locatie, activiteiten, eten en uitjes tijdens het reisje. 


Kerstcommissie: Rond de kerst houden we met de jv een kerstavond, de kerstcommissie zorgt ervoor dat de invulling van de avond, zoals het kerstverhaal en het eten.


Strandwandelcommissie: In het voorjaar hebben we altijd een gezellige strandwandeling met leuke strandactiviteiten. De strandwandelcommissie organiseert deze avond.

Eten tulpenroute: in april wordt voor de ouderen een rondrit langs de tulpenvelden van het eiland georganiseerd, de JV verzorgt de maaltijd met de ouderen na afloop ven de rondrit.


Websitecommissie: Heel het jaar door houdt de websitecommissie deze website bij. Alle leuke foto's en interessante inleidingen/informatie worden heel het jaar door geupdated. 


Spelcommissie: Elke avond bestaat uit een informatief gedeelte en een actief gedeelte, de spelcommissie zorgt voor het actieve gedeelte, ze organiseren spellen die passen bij het thema van de inleiding van die avond.


Themacommissie: Elke avond wordt er een inleiding gehouden door een JV-lid, de onderwerpen hiervoor worden door de themacommissie bedacht.


Zendingscommissie: Deze commissie verzorgt eens in een jaar een sponsoringactie voor een goed doel.