Commissies

De leden van de jv houden zich allemaal bezig met één onderdeel van de jeugdvereniging. Hieronder staat kort uitgelegd wat de commissies allemaal doen.

Reiscommissie:

Kerstcommissie:

Strandwandelcommissie:

Websitecommissie:

Karina Gert Gert Simon
Matthias Simon Job Rick
Anne Monica Rick
Elieke Judith

Henk

Wouter

Spelcommissie: 

 Themacommissie:

Zendingscommissie:

Commissie voor actie reisje:

Karina Job Cornelis Matthias
Femke Wilco Job Ilse
Anne Marjet Ilse Willemijn
Willemijn

Marith

Marjet Femke
Madeline Madeline
Snackcommissie:
Cornelis
Henk
Wouter

 

Reiscommissie: De reiscommissie plant alles voor het reisje, zoals: locatie, activiteiten, eten en uitjes tijdens het reisje. 


Kerstcommissie: Rond de kerst houden we met de JV een kerstavond, de kerstcommissie zorgt ervoor dat de invulling van de avond, zoals het kerstverhaal en het eten.


Strandwandelcommissie: In het voorjaar hebben we altijd een gezellige strandwandeling met leuke strandactiviteiten. De commissie organiseert deze avond.


Websitecommissie: Heel het jaar door houdt de websitecommissie deze website bij. Alle leuke foto's en interessante inleidingen/informatie worden heel het jaar door geüpdatet. 


Spelcommissie: Elke avond bestaat uit een informatief gedeelte en een actief gedeelte, de spelcommissie zorgt voor het actieve gedeelte, ze organiseren spellen die passen bij het thema van de inleiding van die avond.


Themacommissie: De themacommissie helpt als dat nodig is de JV-leden bij het maken van een inleiding en stelt de themalijst voor het jaar daarna op.


Zendingscommissie: Deze commissie verzorgt eens in een jaar een sponsoring actie voor een goed doel.


Actie voor het reisje commissie: Deze commissie verzint elk jaar een kleine actie waardoor geld ingezameld kan worden om de kosten van het reisje voor de kerk en jeugd te verlagen. Deze actie houdt vaak een activiteit in zoals klusjes doen of voorwerpen inzamelen.


Snackcommissie: Deze kleine commissie zorgt voor snacks op avonden wanneer nodig en houdt bij wanneer en hoeveel snacks er gegeten zijn.