Commissies

De leden van de jv houden zich allemaal bezig met één onderdeel van de jeugdvereniging. Hieronder staat kort uitgelegd wat de commissies allemaal doen.

Reiscommissie

Kerstcommissie

Commissie voor: strandwandeling &  eten tulpenroute

Websitecommissie

Matthias

Gert

Matthias

Kees

Karina

Marjet

Monica

Simon dG

Madeline

Simon dG

Rick

Wilco

Karina

Lennert

Spelcommissie  

 Themacommissie

Zendingscommissie

Commissie voor actie reisje

Karina

Kees

Cornelis

Gert

Madeline

Simon dG

Job

Monica

Anne-lotte

Marjet

Marith 

Corwin

Monica 

 

Ilse

Marianne
Rick

Jelmer

Anne-Lotte


Reiscommissie: De reiscommissie plant alles voor het reisje, zoals: locatie, activiteiten, eten en uitjes tijdens het reisje. 


Kerstcommissie: Rond de kerst houden we met de jv een kerstavond, de kerstcommissie zorgt ervoor dat de invulling van de avond, zoals het kerstverhaal en het eten.


Strandwandelcommissie: In het voorjaar hebben we altijd een gezellige strandwandeling met leuke strandactiviteiten. De strandwandelcommissie organiseert deze avond.

Eten tulpenroute: in april wordt voor de ouderen een rondrit langs de tulpenvelden van het eiland georganiseerd, de JV verzorgt de maaltijd met de ouderen na afloop ven de rondrit.


Websitecommissie: Heel het jaar door houdt de websitecommissie deze website bij. Alle leuke foto's en interessante inleidingen/informatie worden heel het jaar door geupdated. 


Spelcommissie: Elke avond bestaat uit een informatief gedeelte en een actief gedeelte, de spelcommissie zorgt voor het actieve gedeelte, ze organiseren spellen die passen bij het thema van de inleiding van die avond.


Themacommissie: Elke avond wordt er een inleiding gehouden door een JV-lid, de onderwerpen hiervoor worden door de themacommissie bedacht.


Zendingscommissie: Deze commissie verzorgt eens in een jaar een sponsoringactie voor een goed doel.


Actie voor het reisje commissie: Deze commissie verzint elk jaar een kleine actie waardoor geld ingezameld kan worden om de kosten van het reisje voor de kerk en jeugd te verlagen. Deze actie houdt vaak een activiteit in zoals goede daden verrichten of voorwerpen inzamelen.